Så spicar du upp ditt sexliv.... the Solo-way!

Ja, suck. Blir man inte något deprimerad när man slår upp tidningen man just köpt och vad är det första man ser?
Ett 4 sidor långt reportage&tips om hur du spicar upp ditt sexliv.

"26 sexiga lekar" - Här följer några av de mest komiska förslagen.

Nr 4. "Sensuell läsning" - Oooh jaa, det är ju precis det man vill ha, läsa om andra när dom har sex! That makes it more fun!?
Kan ni inte ha sex själva kanske ni ska överväga en Miss Rosie att förvara i byrålådan. Nej, sämre förslag har jag nog inte hört på länge, erotiska noveller ska man om något läsa i sin ensamhet. Och det skulle krävas några månaders celibat innan jag skulle överväga det, och dessutom, som bot mot ensamhet uppfann man den rosa gummistaven, finns nu även i resestorlek!

Nr 23: "Bakifrån" - Supriiiiiiiise buttsex! , nej men allvarligt, för den ställningen har man ju aaaaldrig testa förut. Kan dom inte komma med några vettiga förslag, eller varför inte göra ett helt avsnitt om kamasutra när dom ändå är igång och känner sig vågade!

Nr 25. "Uniformerad" - *Oh yeah baby, vill du se min batong?*, är hemskt ledsen om jag förolämpar någons fetisch, men jag förstår mig verkligen inte på det. Hur sexig är en polis egentligen? Visst, om man kollar på CSI kanske, men sveriges poliser är inte mycket att ropa hej för^^ För guds skull människor, var spontana, och lyssna inte på Solos sexrådgivning, kan medföra ett mycket tråkigt och pinsamt sexliv.


Om dom nu vill spica upp människors sexliv, kan dom väl åtminstånde komma med några nya förslag som dom aldrig skrivit om förut. Varför inte göra ett helt reportage om vilka knutar som funkar bäst att binda fast någon med, eller vilka piskor som är bäst att använda? När ni ändå ska vara så vågade, dra på lite extra, tro mig, det kommer garanterat att spica upp sexlivet, kan dock inte lova till det bättre ;P


Over and Out
Straight from Headquarters!






 
 

studenten, studenten, studenten

Ja, det är i princip vad denna vecka handlat om. Har varit på möten om både skiva och flak, ett jävla jobb det där. Och det blir inte lättare av att man har en klass där någras mentala nivå är lika låg som en 3-årings. Man försöker göra så att alla blir nöjda, men face it, alla kommer inte bli nöjda. Men man tycker i alla fall att dom kan sluta bete sig som barn. Och lite uppskattning skulle inte sitta helt fel, har trots allt stressat sönder mig den här veckan för att ni ska få en jävla studenskiva, varsigod!
Men som det ser ut nu så blir det på Huset den 30-e april, kan inte säga att jag är så nöjd över det, hade hoppats på Blue Moon Bar.

Aja, imorn drar jag till Orsa, ska bli skönt att slippa Stockholm ett tag ^^( Trodde aldrig jag skulle säga det)


Over and Out
Straight from Headquarters!

thats the way the cookie crumble!

Mannen klev in genom dörren och sa:
- Stör jag?
- Nej absolut inte. Du rubbade precis hela min existens, välkommen!


Förstår du? =)

come and join the dark side, we have cookies!

Så, back again ^^ idag är en sådan dag som helt klart kräver ett blogginlägg, alltså en sådan dag där hissen helt enkelt inte åkte hela vägen upp. Hela dagen har varit seg, jag har varit ofantligt trött, träningsvärken håller i sig och rumpan plågas varje gång jag är tvungen att springa upp och ner för jensens trappor. Hade ingen lunch så fick slänga i mig maten såpass snabbt att jag fick ont i magen, missade en halvtimme av Ledarskapen, fick stå utanför dörren i ytterliggare tio innan jag fick komma in för en halvtimmes lektion.

Dagens i-landsproblem är dock mina kläder. Ni vet dom där dagarna så allting går lite småfel, man är sur på det mesta och till råga på allt så kommer man hem, kliver in genom dörren, tittar sig själv i spegeln och tänker "Vad i helvete gick snett idag?". Man kan inte ens förstå hur man kan vara så trött att man drog på sig paltorna man nu har stationerade på kroppen. Detta var min situation idag. Ibland tror jag att jag håller på att bli färgblind, börjar åtminstånde bli orolig. Vad jag hade på mig tänker jag inte annonsera ut, vill inte chocka någon. Men en sak vet jag iaf, jag gör aldrig om det misstaget.

Well, peace.



Over and Out
Straight from Headquarters!

the kick of hell!!!

Så, ett par dyngsura skor och 35 myggbett senare är jag äntligen hemma från våran kick of hell! Kan nog med säkerhet säga att detta har varit min värsta upplevelse hitills. Jag hade någorlunda förhoppningar om att det faktiskt kunde bli kul, men icke sa nicke. Ser för tillfället ut som om jag lider av böldpest, kan inte ens räkna myggbetten i pannan men uppskatttar att dom minst är uppe i 25, och inget skämt åsido där inte. Är på gränsen att börja grina konstant, kan inte se mig i spegeln, överväger att inte lämna lägenheten imorn. Tack Jensen Gymnasium!

Så, låt åt ta historien från dess början. Allt började rätt bra vid slussen där vår käre skola abonnerat en buss åt oss som skulle skjutsa oss utan stopp ut till björnö. So far so good, bussresan var mysig, jag och Amanda gick igång på Kapten Röd, och våra röster skvalade genom bussen till "Kalakalaka", sedan tog Tobbes lite större ipodhögtalare över och reggae vankades. Sen var det dags att gå av bussen, och man skulle kunna säga att det var där helvetet började. Det regnade, och inte sådana stora droppar utan små, nästan omärkbara, sådana som blöter ner än utan att man märker det. Så där gick vi, på en lerig väg och försökte hålla humöret uppe, fötterna värkte redan och ryggsäcken vägde bly. I och med en förvirring bland lärarna så gick vi fel ett antal gånger, och när vi kom fram till platsen där vi skulle vara så var den dubbelbokad, så vi fick snällt vandra tillbaka till en mindre äng, med två äckliga utedass. Sen var det dags för tältresning, jag, Maria och Sara fick ett tremannatält som vi smidigt fick upp medan killarna snällt kämpade med sina ^^

Efter det var det dags för mat, Cup Noodles stod på menyn och stormköken var i full gång. Än så länge hade man behärskningen under kontroll och humöret var någorlunda på topp, Amanda var fortfarande pepp och terroriserade alla snällt med sin kamera. Men det var sen allt började. Jag, Sara och Maria vart ombedda att byta tält, till ett tolvmanna-tält, eftersom Jensens policy säger att tjejor och killar inte får sova i samma tält. Så där skulle vi sova, i ett tolvmannatält som såg ut att vara överblivet från andra världskrigets Tyskland, det hade inga dragkedjor eller liknande att försegla ingången med och betyder i detta fall = MYGG OCH KYLA!!!!!
Och inte nog med det, det var inte heller regntätt, vaknade åtskilliga gånger utav gigantiska vattendroppar på diverse delar av kroppen. Och myggen var i full gång med sitt mission att suga allt blod ur lilla Sarah. Och eftersom ansiktet var det enda de kunde komma åt så ser jag nu ut som en alien. Det var ungefär här Sarah började tappa fattningen. Ingen visste vare sig man skulle skratta eller gråta, det slutade med att alla låg och asgarvade åt vårat hopplösa läge. Vi gjorde allt för att sova så vi kunde gå upp och ta första bussen hem, vilket vi också gjorde. Halv sju drog vi, utan de andra, bort de 4 km mot bussen, och sen hem. Jag kan säga en sak och det är att det kommer dröja väääldigt länge innan jag sätter min fot i ett tält igen.

Måste dock skänka ett tack till våran coach och de andra lärarna som ändå trots allt gjorde sitt bästa för att hålla humöret uppe, men nu är det så att jag har problem att hålla mig positiv i sånna här situationer. Aktiviteterna på kvällen var ändå något så lyckade, även om det var då jag vart som blötast. För övrigt så tycker jag Jensen borde lägga ner det här projektet och skona nästa års treor från detta öde.


Nu ska jag gå och smeta in ansiktet med kortisonsalva och antingen gråta eller rulla in huvet i en sjal.


Over and Out
Straight from Hell!



P.S Jensen, jag faxar räkningen för mina plastikoperationer senare. D.S

just a little bit of... something

En människa borde aldrig skämmas över att behöva erkänna att hon haft fel. Det är ju bara att med andra ord säga att man är klokare idag än igår.





Over and Out
Straight from Headquarters!


RSS 2.0