Home again

Såå, då var Sala Trädkramarkalas över. I know what you thinking, men inget trädkramande blev det. Däremot en del showande =D Bodde i ett stoooort hus där det tydligen spökade, inget jag märkte av ^^ Hade hela baksidan för oss själva att leka på och fick på allt det elda nere i Sala silvergruva, i eko-salen närmare bestämt. Riktigt häftig upplevelse!! För övrigt blev det mycket chill och en del disneyfilmer av nån random anledning =P Sov inte mycket, antingen var det för ljust, varmt eller kallt, men what to do x )
Fick lov att åka Salzas cheva både fram och tillbaka, inte helt fel med mjuka soffor och trevligt sällskap =D Sen blev det självklart Salza-burgers till middag, ingen klagade där ^^
Var ett ledsamt avsked på söndagen, ingen ville egentligen åka hem men folk skulle upp och jobba (dock inte jag =P), så hem till stockholm bar det. Men men, om lite drygt 11 dagar drar jag ner till urskogarna i värnamo och chillar stenhårt i fyra dar till!



Peace Out!
Straight from Headquarters!

Sommar sommar sommar!!!!!!

Yeees! Äntligen känns det som sommar, det är sommar! Och för en gångs skull har jag nästan hela sommarn uppbokad. Efter den 26.e juni kommer ni inte se mycket mer av mig, förutom några mellandagar i juli =)
Då bär det av till Sala Trädkramarkalas, som inte alls är ett trädkramarkalas egentligen, snarare eldkalas =D Ska elda med min nya firefly som Hemlis förhoppningsvis inte glömt bort och sen kan man ju hoppas att det finns någon vänlig själ som kan lära ut lite fakir.
Den 11.e juli är det CBY som gäller, orientalisk dans, fakir, yoga, poi och maaaaassor av trevliga människor, mitt ute i skogen i småland, kan det bli bättre?
Efter det är det raka vägen till Böda Hamn som gäller, Sandra kommer vara där och förhoppningsvis flera gamla kompisar. Har saknat Öland, blev inget förra året, men iofs, jag klagar inte på Kroatien heller. Och efter det är det vinden som styr vart vi hamnar, kanske blir det Gotland, Västkusten eller varför inte Danmark. Det underbara med att ha husvagn, man kan ändra sig i en handvändning och köra vart man vill. Funderar på att stanna nåra dar i Växjö och hälsa på min käre bonne som drar till England i höst =(
Gooosh, va jag längtar!!

Anywho, detta vart ett väldigt "informativt" inlägg, not the way i like it, men skitsamma! xD



Öland 06

Over and Out
Straight from Headquarters!

Gaaaaaaaah

Goooosh, måste göra nått, måste göra nått, måste göra nått!!!!!!!!   

Swing life away

Trashed. Ugly. Forgotten
Hello world, here I am. Stuck on a rusty railway
No way to turn, no way to go. I´ve been on every station, I´m sick of it
Sick of being me, tired of who I am. It never changes!
The weeks are the same. Some days are good, some bad. The bad ones always wins.
I can feel it coming, like a storm on a sunny day.
I don´t even bother trying to push them away, it´s no point.
Just enjoy the happy days I get




RSS 2.0