stekande hetta, bikinilinjer och coca-cola...

Hello again, kunde inte hålla mig längre utan kände för att helt spontant skriva ett inlägg ^^ way to go me ;P

Såå, stationerad på Öland, Böda Hamn, en ganska liten idyllisk campingplats på den norra delen av ön. Allmänt dåliga duschar, toaletter och tillgång på normalt sällskap. Men vafan, jag e rätt nöjd ändå. Det enda jag egentligen är missnöjd med är de ödesdigra bikinilinjerna så tornar upp värre än åskmoln varje sommar, så även denna. Man kämpar som en galning för att få den där snygga chokladbruna brännan, men vad får man? Tre fjärdedelars chokladbrun bränna och En fjärdedels fisvit svennebränna. I´m sick of it. Varför kan inte det svenska folket bli nudister så jag kan våga klä av mig också och slippa skiten! För hur snygg brännan än är (med underkläderna på) så ser man rent ut sagt förjävlig ut näck. Rumpan lyser värre än en vägskylt, tillräckligt vit för att skrämma vem som helst. Och det värsta är att när den väl är där så stannar den, inte fan försvinner den, förns möjligtvis i maj året efter , då man helt desperat lägger sig och pressar ytterliggare några miljontals timmar.

Enligt min mening tycker jag att det svenska folket antingen ska bli nudister (enbart på beachen, och då bortser jag från människor med; hängbröst, ölmagar och allmänt för gamla människor) eller emigrera in i sina hus, husvagnar, tält osv...
Då slipper man se alla jävla svennebrännor, för ingen klär i dom, jag skrattar hysteriskt varje gång jag ser mig själv i spegeln, det är bara för komiskt. Vem kom på bikinin? Kunde man inte gjort ett "badplagg" som täckte låt säga bröstvårtorna och den mest intima delen där nere. Och vem fan solar med solglasögon!? Är man helt pantad eller bara dum? För det måste nog vara det fulaste man kan hitta på denna jord xD Det är nog det närmaste man kan komma en svensk stereotyp!

Men idag, för första gången på hela sommaren, tog jag mod till mig och drog av mig bikinitoppen, lade mig stolt ner i solstolen, med brösten fritt synliga för alla som vill. Jag orkar inte bry mig, vill dom inte se, titta inte! Och jag tvekar faktiskt på att så många klagar, det skulle möjligtvis vara den där medelålders kvinnan som fött tre barn och avskyr sin kropp med allt vad det heter. Men till dessa ordinerar jag helkroppdräkter eller ett badkar. Not my problem.
Desvärre är det nog försent att bli av med  bikinilinjen runt boobsen helt, men vafan, det kan alltid bli bättre ^^

På fredag åker jag hem från detta soliga ställe, där skogarna fröjdas och haven är salta, till betongvärlden i vårt kära Sthlm. Kan helt ärligt säga att jag saknar det, saknar tuben, cafe 60, vännerna, men framför allt mitt badkar. Har inte fått en vettig dusch på över tre veckor, antingen inget varmvatten eller inget privatliv ^^ men men, ska inte klaga för dom senaste veckorna har varit underbara, men bada ska bli skönt. Och få sova i en 1.20 säng istället för en 70 säng! Lovely!

Shanyways, nu ska här ätas, långbord vankas och Sarahs mage kurrar hysteriskt.


Over and Out
Straight from Headquarters!

to mad to think

if you could kill someone with your thougts I would kill you!

Here we go again...

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ner bloggandet under sommaren, och det ska jag också, tänkte bara säga hej då =)










Soo looong =) Bye bye Stockholm och Hej Småland, Öland, en jävla massa chill och sköna människor! Vi ses i Augusti =)

Bye bye

Har lagt mitt bloggande på is över sommaren, lämnar mitt skrivande till den silvriga boken under min säng. Ses i höst!

Over and Out
Straight from Headquarters!

RSS 2.0