cleaning out my closet

Nu är det gjort. Till soundtracket Rocky - eye of the tiger, tog jag mig mod och drog ut den första ödesdigra byrålådan. Klädesplagg efter klädesplagg åkte ner i "Slänga-högen", allt från gamla godingar till den otroligt fula tröjan man köpte på rea för två år sen, satte på sig den en gång och fattade inte ens då varför man köpt den. Efter mycket velande lyckades jag ta mig igenom alla dom fyra lådorna med kläder, lyckades rensa ut två pappkassar, *proud*.

Nu behöver jag fylla på med kläder, börjar bli tomt.



Over and Out
Straight from Headquarters!

blicken

Soo, var och såg Sex and the City igår, otroligt bra film må jag säga, och det säger jag inte bara för att jag e tjej, den var riktigt bra. Det var en scen jag gillade speciellt mycket, när "St Louise" såg sitt ex komma in genom dörren. Det är något speciellt med "Ex-moments". Även om det inte sker i en film så stannar världen av på något sätt. Och den stereotypa scenen från det romantiska dramat kommer till liv. Allt går plötsligt lite i slow motion och musiken stannar av. Man tittar på varann och leendet faller lite, och kvar blir något snett halvdant leende som säger "en gång var det du och jag". Det facinerar mig hur dom lyckas fånga den känslan lika bra på film. Spelar egentligen ingen roll hur länge man har varit ifrån varann, den minen kommer alltid fram, det är som ett hemligt tecken som säger "vi vet nått som inte ni vet". Ungefär som i mellanstadiet, då man stolt delade en hemlighet med sin tjejkompis, och var otroligt mallig över att man var den enda som visste. Man delade något heligt, något som bara var vårt, något som fick en att känna sig speciell.
Kommer den där blicken alltid finnas där, den lite tragiska men ändå mysiga blicken som bara två människor kan dela?
Eller bleknar den med tiden, precis som minnena. Fadar till svartvitt och sen slutar som ett slitet fotografi man behåller i sin plånbok. En liten del av känslan som alltid stannar kvar. En hel period av ens liv samlat i ett foto. Eller i ett leende.

Blir aldrig klok på förhållanden egentligen, kan ingen skriva en jävla manual för dom glömde nog att installera min i tillverkningen. "Manual till lyckat förhållande, Del 1". När jag kommer på tricket, så lovar jag att berätta ^^
Eller är hemligheten bakom ett lyckat förhållande att misslyckas? Nu börjar jag snurra in mig för mycket i min egen hjärna. Neej, lika bra att lägga tankarna på hyllan, jag tänker vänta på manualen, för jag orkar fan inte skriva den.


Over and Out
Straight from Headquarters!


när hissen inte gick hela vägen upp

Back on track. Förkylningen tar över mer och mer, inbördeskriget är i full gång mellan de röda och vita, och teet dricks i massor, men nu är min honung slut så jag är i kris! Vaknade imorse av att jag inte kunde andas genom näsan, väldigt trevligt sett att vakna må jag säga. Uppfriskande?

Så, vad blir ämnet idag? Vet inte riktigt, har varit rätt opepp på att skriva över huvudtaget dom senaste dagarna. Och det gör mig frustrerad, brukar alltid kunna skriva om något. Kanske beror på förkylningen iofs, vem vet.
Hade relativt intressanta lektioner idag, speciellt Litterär gestaltning. Jag vet, det låter dötrist, och den som kom på namnet för kursen är förmodligen dötrist också men själva innehållet är faktiskt inte så pjåkigt. Idag letade vi tillbaka till våra barnsliga rötter och skrev en historia, eller många, tillsammans. Ni vet i mellanstadiet när man gjorde sånna teckningar, då en började rita huvet och sen vek man papperet så den andre inte kunde se vad man ritat. Så gjorde vi fast man skulle skriva 1-3 meningar var istället. Vart väldigt intressanta resultat ! I en av historierna så var det någon som inflikat meningen "och sen kom en kines med blonda slingor". Creds för fantasin i alla fall.
Och efter denna ovanligt lärorika lektion hade vi bild, så nu ser jag ut som en ritktig estet med färg över hela fingrarna, känner mig jätteduktig!


Over and Out
Straight from Headquarters!

med eller utan skum?

Tove: Du är skriva sarah! haha

Sarah: haha du är café! Med grädde på! Eller latteskum...

Tove: haha frågan är vad som är bäst, latteskum eller skriva?

Sarah: Hmmm, jag föredrar latten framför skummet. Så latte på papper kanske?

Tove: Haha du e sjuk sarah!


Ibland undrar jag vart allt kommer ifrån.


Over and Out
Straight from Headquarters!

Lets play it!

Trött, trött trött.... =D But still happyyyy!
Rave i går, vid flatenbadet närmare bestämt^^ Lyckades dra med Alex den här gången också, snyggalex enligt kalle ;P
Ska väl inte säga att det var det bästa rave jag varit på, men jag är rätt nöjd ändå. Det kunde varit bättre bas och det var nån Dj som var riktigt dålig men annars var det schysst. Chillen var underbar, och nudlarna var en bra ide!

Men jag tycker dom borde börja komma på nya ställen att vara på, just flaten börjar bli något uttjatat ^^ Längtar tills technostate drar igång, äntligen får man vara inomhus och slippa frysa.
Vi tog iaf första bussen hem (05.15) och sen var det frukost när vi anlände till casa del petra, och sen soova^^

Resten av dagen har gått åt till att chilla, dricka kaffe och sola på hissfabriken, vi drog upp ett täcke och låg och myste där, älskar det stället! Sen var det såklart gossip girl, vem kan inte älska den serien? Orgasm på den!

Neej, detta vart ett tråkigt inlägg, har brist på cynism och ironi, är troligen för trött... nu ska jag lägga mig i min varma säng och kolla på tv, deppa över att det är skola imorn och eventuellt ta en kopp te ^^




Soo long =)



Over and Out
Straight from Headquarters!


back in school

Så, nu har skolan dragit igång igen. Klassrummen vädras ut från sommarluft och whiteboardtavlorna fylls åter igen med saker vi ska lära oss. Saker någon bestämt är nödvändiga att kunna. Snart kommer skrapet från blyertspennor och knapprande från tangentbord ta över ljudet av fågelkvitter och den svaga havsbrisen. Bort från stranden, glasskiosken, badenbaden-stolarna och rätt in i dom sterila klassrummen. Något deprimerande om jag får säga det själv. Men det är bara bita ihop, och stå ut, för om ca 9 månader tar jag studenter och sen är jag fri att göra vad jag vill.

Men det är ett tag kvar tills dess, mitt närmaste mål är min 18-årsdag, den närmar sig mer och mer, om 79 dagar, då jävlar är det fest! Det mesta jag egentligen längtar till är bara att kunna säga att jag är 18, vet inte varför men det känns skönt.

Men nu över till något helt annat, fick idag reda på att våran mystiske kypare inte alls hette Antonio, utan Nisse.
Vi som fantiserat ihop någon exotiskt person, gärna lite bad guy utåt men nallebjörn på insidan. Så kan det gå när inte haspen är på!

Och till en bekännelse, jag har åter igen återupptagit mitt konto på nattstad, ger det en chans till eftersom jag börjar tröttna på de vanliga communitys jag håller till på. Vad vore världen utan communitys, egentligen skulle man aldrig behöva gå ut, allt som behövs är en dator och internetuppkoppling, en kamera för egobilder och ett redigeringsprogram. There you go, ett liv levererat!

Imorn börjar man tidigt, har nog inte gått upp så tidigt på två månader minst och är inte trött än, det blir mumiens återkomst imorn, be aware! Nu ska jag fortsätta dricka mitt alldeles för söta te och vänta på att Sex and the city ska börja, min dagliga dos har än inte fyllts.




Over and Out
Straight from headquarters!

Blogg.se kan ta sig i *******, iaf deras stilmallar!

Jag strejkar. Tänker ha den här jävla stilmallen för jag pallar inte att försöka förstå deras stilmallar! Hej då!

ilska

Hur kan det rymmas så mycket ilska i en så liten kropp? Jag förstår inte. Är så fylld med ilska hela tiden, känns som att jag blir arg så fort någon öppnar käften. Och det värsta är att jag inte ens vet varför.

Ibland börjar jag tro att jag egentligen är arg på mig själv, frågan är bara av vilken anledning. Det är inte möjligt att jag är så här arg på någon annan, ingen har ju gjort mig något =S En slagpåse skulle vara skönt just nu.

Jag skrämmer mig själv, jag försöker att inte ta ut ilskan på andra men det är svårt. Och det är dem som förtjänar den minst som får utstå den. Jag hatar mitt huvud ibland, det lever sitt eget liv! Fuck this!!



Over and Out
Straight from Headquarters!




Städning, Loke och myyyyycket damm!

Back again, börjar bli rätt långt mellan mina inlägg. Har varit helt oinspirerad att skriva på senaste tiden, har bara lallat runt på stan och inte gjort nånting... ^^ Eller någonting har jag väl gjort, har sprungit runt på Ung 08 (Reunion of the fjortisar!!!!), såg Kyrielle, trickingteamet Boneless och lite salsa ^^
I helgen var det rave och vattenkrig. Vattenkriget var ovanligt brutalt, dom röda tog till metoder som inte riktigt var tillåtna, och därmed vann dom också. Men men, no hard feelings, på kvällen drog vi ut till ältasjön och stampade hela natten, vi klarade oss till och med från regn. God likes me XD Träffade en kompis jag bara snackar med över nätet, very nice =)

Men nu, över till dagens i-landsproblem, fjortisar. Till Ung08.as ära måste jag ju kasta lite cynism över dom också. Kan inte säga att jag gillar dom, och så länge som inte syns eller hörs så stör dom inte mig, men nu är ju inte läget så. Synd att Ung08 ska vara så stereotypt, så typiskt stockholm. Man delar liksom in den yngre generationen i två delar, "fjortisar" och "alternativa". Man har en stooooor scen där en massa rappare och dylikt sjunger/spelar och bakom den stooooora scenen finns en liten scen där Alternativband som faktiskt är jävligt grymma får spela. Och dom är egentligen lika kända som de hiphop-band som spelar på den stora scenen. Det stör mig. Man vill göra en festival för att alla ska samlas och ha kul, men istället delar men upp alla ändå, små emos springer runt med "jag hatar pa/jag hatar fjortisar" på tröjorna och alla fjortisar springer runt och är dryga tillbaka. Varför inte försöka få alla att ha kul tillsammans. Det är ju som att man säger till dom att ni ska inte tycka om varandra. Jaa herre gud, dagens i-landsproblem är rätt skrattretande, men fan så kul att skriva om.

Ikväll är det Slagsmålsklubben på stora scen iaf, åtminstånde ett vettigt band =)

Over and Out
Straight from Headquarters!

Jag hatar bussar....

Ja, jag hatar bussar! Vem fan kom på dom? Dom är trånga, varma, luktar illa och är allmänt osmidiga. Speciellt när man ska åka ca 60 mil rakt upp i landet, och hamnar brevid en gubbe. Vad är det med äldre människor och att andas, varje andetag låter som en jordbävning! Och där satt jag, surare och surare för varje minut som gick. Då kan man tacka för att någon vänlig själ uppfann iEars! Stoppa dom i öronen så ser det ut som du lyssnar på musik och ingen tycker du är oförskämd, perfect huh?

Men som sagt, det var inte bara andningen som störde mig, det satt även två gubbar bakom mig och kommenterade allt vi åkte förbi. Eller snarare, den ena skröt om alla ställen vi åkte förbi och den andra satt och höll med^^ Suck... Och sen drar dom självklart upp mobilerna och börjar tjata om hur små knapparna är och hur jobbigt det är att ringa eller sms.a Men för i H**ve*e! Köp en jävla Nokia 3310 då om det är så jävla jobbigt, deras knappar är ju praktiskt taget lika stora som en jordnöt! There you go, problem fixed. Men nej, då ska man istället sitta och waina om det i flera år fast man säkert egentligen tycker att mobilen är rätt bra. Man måste ju självklart uttrycka sitt hat till den nya tekniken som kommer förstöra världen med dess små telefonknappar och komplicerade tv-boxar. Men ring poolia då för i helvete!!!

Man borde inrätta speciella zoner för gamlingtjat, typ som rökrutor, men istället heter den Tjatrutor eller något liknande. Ett ställe där detta liksom är helt tillåtet, så resten av befolkningen slipper det.
Eller så skeppar vi dom till Island, så får dom lite mer att klaga över.

Så nu är min cynism och ironi slut för idag, nu blir det tacos och guacamole med Petra =)


Over and Out
Straight from Headquarters!

RSS 2.0