!!

Glömde en sak! Jag köpte benfluff igår =D=D *HappyDance*!


Very nice hun ;)

Måste bara först få säga, snygg rekonstruktion av våran blogg, känner mig hemma ;P

Jaadu, det verkar som din kärleksprognos faktiskt kan stämma, dock så tycker jag vi skippar den sista delen ;P
Och ja, mina skor är mina fiender, dock gillar jag dom ändå, dom gör mig låååååång... lång enligt mig det vill säga, i jämfört med vissa e jag fortfarande kort xD

Jaoo, sitter på jobbet och dricker chococaffe, underlig kombination, jag tröck fel på den jävla kaffe-automaten and now i´m stuck with this!! xD

Och nu till ett helt annat ämne, jag har gjort en spektakulär upptäckt. Sara har ett sjätte sinne!! Skojjar inte där, hon vet allt, hon e typ Gud! x )
På gott och på ont, jag kan dock aldrig dölja något, eller jag kan hålla käften och inte säga nått men förr eller senare kommer det fram ändå ^-^

Och ja sara, alternativa människor gillar att vara annorlunda, annars är det ju ingen vits att vara alternativ. Men som jag försökte förklara för HatteFnatt igår så finns det nu en ny typ av alternativa, nämnligen Alternativa alternativa. Du som läser detta kanske undrar vad jag menar med det och det ska jag nu förklara...

Det är nämnligen så att den nya trenden är en annorlunda alternativ version på dom fjortisalternativa. Man säger alltså att man dissar fjortis-alternativiteten (PunkShop, Rockzone, BlueFox, weekday osv.) Och går istället till H&M, eller liknande och köper deras fake-lack pumps i lite olika crazy färger, en massa armband, en tröja med en massa olika mönster på, och kallar sig sen alternativ (dock inte fjortis-alternativ, "oh nej, här dissar vi fjortisar!") Men vad dom inte inser är att dom faktiskt är ganska snarlika. HAH! Looooosers deluxe! xD
Jaa detta är ju egentligen bara en teori som jag funderat på ett tag, men jag tycker mycket väl den kan stämma. Ingen vill vara emo längre för att det är "fjortis" men man vill fortfarande vara alternativ så då kommer man på en ny lite "mognare" version av fjortis-emoismen. 

Jaadu, detta inlägg blev lite väl långt kanske, mycket å läsa Sara ;)
Nu till den riktiga väderprognosen: Kallt, kanske någon plusgrad, ta med halduk och möjligtvis ett par vantar! Och gör inte som jag och sätt upp håret (det vill säga om du har långt hår), det tar öronen stryk av. 

Over and out.
Straight from headquarters!




 


En gång till

Vad ful bloggen är egentligen.. no offense men jag kommer att förändra den lite :) puss

Jag ska bättra mig

Okej, idag var jag inne i stan i flera timmar. Flera timmar betyder att mina fötter är trasiga, totalt misshandlade av vad vi faktiskt trodde var deras vänner: nämligen skorna. Dessa banditer har gjort att jag antagleigen inte kommer att vilja gå imorgon. Men å andra sidan så har jag platta, underutvecklade skor, inta alls lika hightec som sarahs. Hon lever farligt och kör med klackar och grejer! wohO, vågad tjej det där, förstår att hon är eftertraktad..

Men åter till dagen, var först inne på söder och traskade runt, var inne på Ginatricot och H&M.. Bara det vanliga trasket alltså. For vidare in till stan och mötte upp Sarah och hela fallerullan. Det blev samma runda med dom, plus lite mer alternativa butiker.
Nu ska jag ha språklektion gällande alternativa. Alternativa människor fogar sig alltså inte till det som anses vara normalt, de klär sig lite som de vill,ofta extremt såsom starka färgkombinationer (alternativt mycket svarta kläder) och väcker uppmärksamhet då de sticker ut ur mängden med sin konstighet. Alternativa människor gillar att vara konstiga eftersom de själva har valt att vara, klä och bete sig alternativ mot sin omgivning.

Förövrigt så har jag haft en dålig hårdag, vilket alltd påverkar mig negativt. Jag ids inte tvätta håret varje dag, så jag får väl leva med vad jag åstakommer.
Nu ska jag sova, Godnatt världen och Godmorgon Sarah som sitter och läser detta på jobbet.

Lite seriöst nu.

Eller? Nej.


Veckans prognos

torsdagen skiner en sol över dig, men det soliga vädret kan komma att upphöra för att ge plats åt lokala regnskurar. Den heta tempraturen ligger dock kvar som en tät dimma, och den sexuella spänningen mellan dig och en viss lång man kan ge upphov till blixtar. Under natten sjunker temperaturen till under minussträcket för din och en god väns del, och ett snötäcke kan komma att täcka kärleken.

Framåt fredagsmorgonen så kan nederbörden öka succesivt för din del. Senare under dagen övergår det till växlande molnighet, med risk för lokala skurar.
Under fredagskvällen så är molnen med stor sannolikhet borta ( beror på vem somär delaktig i din kvällsaktivitet) och fuktighetet i syd är stor.

Jag återkommer med helgens prognos.


Hello Work Work

Sooo, at work again... Long time no see ^^ Praktiken och annat har tagit upp tiden, men nu är det tid att tjäna lite pengar.
Såå julafton är över, min plånbok är betydligt tjockare än vad den var innan =D funderar även på att köpa extensions och få lite längre hår i väntan på att mitt eget växer ut. Benfluff är också på inköpslistan, dyra men wtf, nu har jag väntat i typ en månad på att få köpa dom!
Hmm, vad mer har hänt... Inget nytt på kärleksfronten,  eller joo det har det men jag avvaktar, än så länge ett smärre komplicerat triangeldrama som vanigt, vågar inte hoppas än. Jag har insett att hur mkt jag än försöker så hjälper det inte, fokuserar på annat och låter det lösa sig själv. "Det löser sig" har blivit mitt nya motto!
Har också funderat på nyårslöften, och listan ser än så länge ut såhär:
1. Sluta stressa!!!
2. Få ordning på mitt kärleksliv (almost done)
3. Skaffa extensions (lite udda nyårslöfte men men )
4. Övertala mor min att få ta piercing i tungan! (IMPOSSIBLE!!!!)
5. Ge Miss Blondinbella en smäll på käften och stämpla henne med klacken!
6. Chocka skolan genom att ha sex på skoltoaletten (dock inte ett löfte, endast en önskan xD)

Längre har jag inte kommit, det lär tillkomma en del senare, dom där kom ja på helt ut tomma intet =P
Okej, klockan e två, bara tvååå timmar kvar sen då jävlar ska det shoppas. Mellandagsrea för the win!

Over and out.
Straight from headquarters!

Life turns quick!

Hellllow, back again. Denna dag har verkligen varit underlig. Vaknade och va på grymt dåligt humör, eller snarare deppigt. Allt gick fel, det var allt från kläder till en dålig hårdag, det ville sig bara inte =S
Alla kläder var det nått fel på, bytta säkert fyra gånger innan det blev någorlunda bra. Gick till skolan, hade matte, då blev allt lite bättre, förstod för en gångs skull allt läraren sa. Sen gick vi på lunch, åt alldeles för stark mat och fick stört ont i magen resten av skoldan, vilket än en gång förvärrade situationen. Man sammanfatta halva dan med att jag kände mig obekväm, ful och dum. Får sånna dagar ibland, dom kommer inte ofta men ibland hoppar dom upp som små elaka djävlar! Hatar dom, man borde egentligen köra Chocholate Therapy och stanna i sängen. Men man vet inte att dom kommer förens man redan klivit upp och kommit utanför dörren, och då är det försent. Jaja, efter skolan blev allt lite bättre, min underbara tant grön var frisk igen vi for in till gamla stan och gick och köpte en kjol jag spanat på ett tag, och det är sant som dom säger, att skämma bort sig själv gör en glad, och jag kände att jag behövde det idag. Åkte sen vidare in till t-centralen och mötte mamma och vi gick och bytte lite kläder som det var fel på och jag fick ytterliggare två nya tröjjor. Sen fick vi världens ryck och gick in i Souk-gallerian och jag klippte till luggen, blev ubersnyggt =D
Så just nu känns allt på topp! Se vad lite shoppning kan göra xD
Wohoooo, känner mig till och med peppad att läsa svenskaboken (som egentligen är skitdålig) !

Over and out
Straight from headquaters!

RSS 2.0