Kiss, öl och en jävla massa folk...

Soo, work again, denna gång på kiss-konserten. Jag klagar inte, fick se kiss gratis och tjänade lite drygt 900 spenn.
Trots att gubbarna har blivit gamla så levererade dom en jävla show, smällar och fyrverkerier var det gott om, och sminket flödade över stockholms-stadion, stjärnor och svart-vitt överallt. Alla gamla rockers hade dragit fram sina gamla outfits som legat djupt begravna inne i garderoben för att fira bandets återkomst till sverige. Trots att deras glory-time är över för länge sen så var trots allt stadion fullsatt med trogna Kiss-fans, och hörde till och med att en kille "spetsats" (vad nu det betyder ur mediasynpunkt) på staketet utanför när han färsökt ta sig in. Och öl gick det åt i mängder, man blev i stort sett attackerad när man kom in med en bricka, 24 öl sålde slut på fem minuter. Sålde för ca 11.000, inte helt dåligt.

Det e en härlig känsla över sånna här stora konserter, alla är glada och speciellt på sommaren, utomhuskonserter är det bästa som finns. När dom spelade "I was made for loving you", så gav jag upp öl-säljandet för en stund och njöt. Nog för att Paul Stanley och Gene Simmons röster kanske redan sett sina bästa dagar så var det ändå en upplevelse, att se hela stadion stå och sjunga i en kör, lovely! Så nu är jag officiellt ett nytt Kiss-fan ^^ Nog för att man har hört en del, men har aldrig lyssnat speciellt mycket på dom, men farsan har alla deras album på datan så nu jävlar xD

image39

Rock i sin renaste form!




Peace out!





solvalla, hamburgare och en jävla massa öl....

Hmm.. med tanke på överskriften låter det ungefär som jag bara supit och käkat hamburgare hela helgen... men nej då, jag har jobbat jobbat jobbat. 22 timmar sammanlagt, från 8-19 lördag söndag, och nu är jag lite trött. Har ont överallt och har bränt öronen men jag e glad ändå, har fått en ny trevlig kompis och har haft en allmänt skön helg trots allt jobb. Jag och Sara har stått och bränt hamburgare, grävt i sallad och fått öl i massor över oss, men vafan gör det när det e sommar! =D Och pengar har man till sommarn nu oxå, gött som dom säger i götet!
Fast sommarkänslan steg ytterliggare när dom spelade Jason Wratz i högtalaren, jag och sara stod och rensade i solen efter alla fulla finnar och svennar, men fan va glad man blev. Härlig sommarkänsla där.

Så nog pratat om helgen, imorn är det måndag, upp kl 6 igen, hela veckan faktiskt, men just nu är jag på nått konstigt glatt humör så det gör inget. Tanto på onsdag, chilla lite i solen och förbättra mina jongleringskunskaper lite till =D sista "läxan" på tisdag som det ser ut nu, har lite kvar på multimedian men annars e det bara en matteredivisning och sen är det förhoppningsvis över. Då är det chill i två veckor och sen sommarloooooooov! Ajuste, ska jobba på fredag igen, på Kiss, inte helt fel, dom e ju coola som faan så får nog förhoppningsvis se lite av dom mellan all öl. En stor eloge och tack till min käre tant grön som fixat jobbet åt mig =D <3

Nostalgi-musik är det bästa som finns, Mest-Jaded! Påminner mig om högstadiet och vi fyra! Underbara tider. Apropå det så måste jag träffa dom snart, saknar!

image38


Over and done!

Over and Out
Straight from Headquarters!



<3

Du är också underbar min lilla pärla! All my love to you!

image37

<3


Klimatkrock, bågen och ett ryskt café

Såå, gårdagen var intressant. Jag skulle på vad jag trodde var någon form av cirkustillställning vid mariatorget men hamnade mitt i en demo, som tydligen hette klimatkrock. Kul vare däremot, en massa clowner och cirkusartister mitt ibland en massa skrikande demostranter. Hoppade runt där och fick krita i håret av en elak Birk som fick en hård (?) smäll tillbaka ^^  Vidare till bågen drog vi, det skulle tydligen vara någon religös grejj vid mariatorget och vi ville inte störa (eller vi flydde snarare).  Så i Bågen hamnade vi, poiade lite, lyssnade på musik och chillade i solen. Jag gick på upptäcksfärd med Tiee upp på medborgarplatsen, hittade en fin bänk mitt i solen. Det cirkulerade en stor vit kanindräkt som Birk på något sätt fick tag på, vilket barnen fann väldigt roligt xD
Var en jättesöt liten tjej som kom fram och frågade ifall hon fick testa tiees pois och jag försökte visa henne hur man gjorde och hon påpekade väldigt lillgammalt att hon faktiskt var högerhänt, trots att det inte spelar någon roll =P
När människor började dra därifrån begav vi oss till johans mammas kontor och hämtade Tonys grejjer, sen skulle vi till 44.an, så vi åkte till slussen och gick hela vägen upp till tjärhovsplan och insåg att det va stängt, gick vidare till Lolas som också var stängt, då kommer Tony på att det finns ett nattöppet cafe vid medborgarplatsen, så vi går dit och äntligen, ett cafe som är öppet. Hann köpa en väldigt god kladdkaka från Sleven på vägen dit, mums! Och så hade vi sällskap av Johans förstärkare hela vägen, inte helt fel. Köpte väääääärldens största äpple på cafet, som Tony trodde var en mango. Vi ockuperade chillhörnan och drog hem runt tio. Kom hem sent, käkade ovanligt lite mat, drack te och kollade på Sex in the city, ovanligt roligt avsnitt där Samantha upptäcker lite fler ålderstecken än vad hon räknat med =P Somnade som en sten och drog mig upp halv nio morgonen efter... SNAAAAARK!


Idag har varit en ovanligt seg dag, jag är trött och stressad, ska bli skönt med yoga sen, ska dit med Petra och Hubbe =)  Sen blir det hem och göra klart labben och förbereda mig inför media-uppsatsen om yttrandefriheten imorn, gooooosh! Sen är det jobba hela helgen som gäller, god save the queen!!


Over and Out
Straight from Headquarters!

Swing life away



image36


Am I loud and clear, or am I breaking up? Am I still your charm, or am I just bad luck? Are we getting closer, or are we just getting more lost? I'll show you mine if you show me yours first Let's compare scars, I'll tell you whose is worse Let's unwrite these pages and replace them with our own words We live on front porches and swing life away, We get by just fine here on minimum wage If love is a labor I'll slave till the end, I won't cross these streets until you hold my hand I've been here so long, I think that it's time to move The winter's so cold, summer's over too soon Let's pack our bags and settle down where palm trees grow I've got some friends, some that I hardly know But we've had some times, I wouldn't trade for the world We chase these days down with talks of the places that we will go We live on front porches and swing life away, We get by just fine here on minimum wage If love is a labor I'll slave till the end, I won't cross these streets until you hold my hand Swing life away


once upon a time

Sagor... Lyckliga slut, vackra prinsessor och hemska vidunder. Lika mycket saga som verklighet, bara att karaktärerna har bytt skepnad och hoppat ut i den moderna världen. Människor brukar säga att sagor inte existerar, det gör dom, men alla måste inte ha lyckiga slut. Eller så har dom det men vissa stannar inte kvar för att se efter.

Man brukar säga att allt ont för med sig något gott i slutändan, men det mesta goda för också med sig något ont i slutändan. Inget är för evigt, inte ens livet. Till slut hamnar man i graven, är det ett lyckligt slut för alla?
Jag skulle gärna leva några år mer, finns så mycket att se och så mycket man vill göra.
Allt löser sig säger vissa, gör det verkligen det? Försvinner problem för alltid, eller finns dom kvar? Känns som vissa problem aldrig försvinner, som om man springer genom livet bara för att försöka hinna före dem. Ibland känns det som även ifall man tar itu med problemen så stannar dom kvar, eller så kommer ett nytt. Är det inte det ena så är det de andra. Will it never end?


image35


I knew a boy once. A boy who became a man the hard way. And why? Because being different isn´t an option. He had his own way of seeing things, a way that not many understood. It had his price, he sufferd, but still he never did doubt what life had to offer. And then he found his way out of it. Found people that loves him for who he is and not for what he looks like.


8 a clock, sharp!

Imorn är det nationella, peppa peppa peppa!!!! I´m gonna do this! Upp halv sex, vakna i badet, käka mkt frukost, göra sig i ordning och sen... sen, då gäller det! Må gudarna låta mig komma ihåg allt!

Jaadu, det var allt jag hade att säga, är för trött för att dra fram min skrivsida just nu ^^

Over and Out
Straight from Headquarters!

Saga och Sanning

Saga och Sanning. Vad finns det att prata om? Allt! Och något ska jag prata om på mitt svenska nationella tal. Så vad ska man välja?
Det mesta kan ju knytas till Saga och Sanning. Min mamma berättade sagor för mig när jag var liten, och sanning... jaa allting har ju med sanning att göra. Varför ljuger man för sig själv istället för att se sanningen i ögat, varför ljuger man för andra? Det finns så mycket att prata om så man blir galen.


Ibland när jag tänker tillbaka på när man var liten så känns det nästan som det var en saga. Man var fri att göra vad man vill, inga krav och inga förväntningar. Och så hade jag dig, min bästa vän. Du var som min extramormor och bästa vän på samma gång. Jag minns alla turer till stallet och bada i sjön. Minns kudden jag alltid fick sitta på när du skjutsade mig på din cykel, den var blå med gröna prickar. Cykeln var vit. Minns hur jag alltid fick dricka Smiley-läsk ur en kaffekopp, och fick alltid socker i och låtsades att jag drack kaffe.
Glasskålen med stenar som du kunde berätta om i evigheter, hur du hade hittat dom på en vacker öde strand någonstans i världen, men att det bara var slipade glasbitar som förvandlats till diamanter. Du sa att om man lyssnade riktigt noga så kunde man höra havet i burken, havet påminner mig om dig. Vid havet är jag nära dig, jag kan se dig sitta där med din kaffekopp och titta på småfåglarna samtidigt som du smuttade på kaffet. Du lös upp lika mycket varje gång jag kom över, det var det första jag gjorde på morgonen, hann knappt få i mig någon frukost. Och jag blev lika arg varje gång mamma bad mig ta med lillasyster, du var min. Bara min och ingen annans. Du älskade när jag kom över, vi kunde sitta i timmar och göra djur av kottar och tändstickor, eller leka med dina stenar, rita med pennorna från din guldiga ask. Det är en dag jag minns speciellt. Den dagen då det regnade. Det öste ner, blixtrade och åskade, Du sa att jag inte fick gå hem genom skogen, ifall blixten skulle slå ner, att jag skulle stanna tills det lagt sig. Det blev strömavbrott och jag blev rädd. Men du lugnade ner mig och sa att så länge man är inomhus så är det ingen fara. Du tände ett ljus och tog fram din guldiga ask med alla pennor i, sen satt vi och ritade tills att strömmen kom tillbaka och stormen lagt sig, sen gick du med mig hem.
Och en dag bara försvann du, jag förstod inte varför. Jag fick veta att du hade cancer, jag förstod inte var det betydde. Jag fick inte hälsa på dig på sjukhuset, du ville inte att jag skulle se dig svag, du ville inte att jag skulle se min stödpelare rasa. Idag är jag tacksam för det. Men då förståd jag inte varför, varför fick jag inte träffa dig?

Sen en dag försvann du för gott. Cancern tog dig ifrån mig, sakta men säkert. Kudden, stenarna och guldasken förlorade sin glans, du var borta. Kudden har jag kvar, jag fick inget annat. Ett bråk om huset sen var allt borta. Alla minnen, borta med vinden. Till och med småfåglarna försvann, tror dom kände på sig att du inte var där. Huset förlorade sin glans...
Den dagen du försvann så förlorade världen en av de mest värdefulla människorna som någonsin funnits. Du ville alla väl, du var min stödpelare. Min bästa vän, mitt allt. Jag fick aldrig gå på din begravning så jag säger det nu.

Vila i frid min vän<3

Jag saknar dig.

!!!

Okej, bara för att poängtera: Det förra inlägget är inte en låttext, JAG har skrivit den xD dumbass!

Hade gött

Over and Out
Straight From headquarters!

RSS 2.0